domingo, 13 de diciembre de 2015

LA FUNDACIÓ CHIRIVELLA SORIANO

L'AMPA FASE 3 IES EL CABANYAL es complau a convidar-vos a la visita guiada al Palau de Joan de Valeriola i a l'exposició Construint Democràcia dissabte que ve, 19 de desembre del 2015 a les 12 hores, preu de l'entrada per a grups 2 €.
Interessats confirmar assistència abans del dijous 17 de desembre del 2015. Confirmació al email: ampafase3ieselcabanyal@gmail.com
Línia EMT: 81





Palau Joan de Valeriola
C/ Valeriola 13
46001 València

*La Fundació Xirivella Soriano és el primer centre privat d'art contemporani de València. Va ser pioner en la seua manera de recuperar i rehabilitar un edifici del segle XIV per a posar a disposició del públic una de les col·leccions més reputades de pintura contemporània espanyola i, al mateix temps, crear un espai plural on tingueren cabuda exposicions temporals, conferències i altres activitats.


El AMPA FASE 3 IES EL CABANYAL se complace en invitaros a la visita guiada al Palau de Joan de Valeriola y a la exposición Construyendo Democracia el próximo sábado, 19 de diciembre de 2015 a las 12 horas, precio de la entrada para grupos 2 €.

Interesados confirmar asistencia antes del jueves 17 de diciembre de 2015.

Línea EMT: 81





Palau Joan de Valeriola
C/ Valeriola 13
46001 Valencia

*La Fundación Chirivella Soriano es el primer centro privado de arte contemporáneo de Valencia. Fue pionero en su manera de recuperar y rehabilitar un edificio del siglo XIV para poner a disposición del público una de las colecciones más reputadas de pintura contemporánea española y, a la vez, crear un espacio plural donde tuvieran cabida exposiciones temporales, conferencias y otras actividades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario