miércoles, 18 de noviembre de 2015

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR 2015

L'AMPA Fase 3 IES el Cabanyal vos presenta les persones associades que han expressat la seua voluntat per a presentar-se a les pròximes eleccions al Consell Escolar de l'IES el Cabanyal, que són les següents:  

               FERNANDO JIMÉNEZ                          FULGENCIO MONTILLA                                    FERRAN GREGORI                                       ADOLFO LOZANO


Per damunt de tot, la nostra intenció és aconseguir que el nostre institut, el dels nostres filles i fills, es convertisca en una verdadera COMUNITAT EDUCATIVA en la què el treball del professorat, la col·laboració de mares i pares i l'esforç de l'alumnat garantisca una EDUCACIÓ QUALITAT,   SOLIDÀRIA,     PLURAL i que assegure IGUALTAT   D'OPORTUNITATS; on hui més que mai l'alumnat s'eduque davall les idees democràtiques en què es basa la nostra societat i, per descomptat, en idèntiques condicions de seguretat, eficàcia i infraestructures de què ja disfruten la majoria de centres de la Comunitat Valenciana.
En este sentit, plantegem en el Consell Escolar les següents propostes de millora o reivindicacions concretes:

INFRAESTRUCTURES. FASE 3 . Acabar la FASE 3 del projecte original de l'institut   avaluats en més de 8 000 m2  distribuits  entre:
Gimnàs,   vestuaris,   3 pistes poliesportives,  2 trinquets,  ampliació d'aularis (desdobles de l'ESO),   menjador-cafeteria,   casa del conserge,    aparcaments,   tanca definitiva.
Acabant amb la provisionalitat que ja dura més de 8 anys.
COORDINACIÓ PEDAGÒGICA. Col·laborar amb el professorat i la direcció en l'elaboració d'una metodologia organitzativa per a:
  • Col·laborar amb la direcció exigint davant de la Conselleria al professorat necessari per a dur a terme els desdoblaments i rebaixar les ràtios.
  • Calendari d'exàmens, per a evitar acumulacions innecessàries.
  • Proposar activitats complementàries i extraescolars.

PARTICIPACIÓ, TRANSPARÈNCIA I DIFUSIÓ. Ens comprometem a:
  • Convocar els pares i mares a assemblees abans de cada Consell Escolar de manera que es puga participar, transmetent al Consell Escolar les vostres propostes, 
  • Difusió a través del correu electrònic i de la Web de l'AMPA les convocatòries i orde del dia i acords adoptats en el consell escolar.
  • Seguiment dels acords adoptats.


VOS ANIMEM A PARTICIPAR EN LES ELECCIONS, JA QUE SERAN DURANT 4 ANYS, ELS QUE ENS REPRESENTEN PER AL BON FUNCIONAMENT DE L'INSTITUT.

PARTICIPA!


No hay comentarios:

Publicar un comentario